OVER AD Autobedrijf HelmonsOVER AD Autobedrijf Helmons

HET AD AUTOBEDRIJF, EEN LOGISCHE KEUZE

Met 130 AD Autobedrijven zijn we overal in Nederland te vinden.

Lees verder

Mobiliteit op Maat

Mobiliteit op Maat

Autobedrijf Helmons is een familiebedrijf wat al (bijna) 25 jaar staat voor een uitstekende service en dienstverlening. Als merkonafhankelijk autobedrijf en met onze no-nonsens en gemoedelijke West-Brabantse aanpak staan wij garant voor een persoonlijk advies, optimale bereikbaarheid en gastvrijheid voor zowel de particulier als zakelijke rijder. Binnen het bedrijf zijn de lijnen kort waardoor we van elkaar weten waar we mee bezig zijn en waarbij u als klant een naam heeft en geen nummer.
Met onze kernwaarden trots, betrokkenheid en bevlogenheid voeren wij dagelijks onze missie uit.

Trots

Wij zijn trots op ons werk en de manier waarop wij dit bedrijf samen hebben opgebouwd. Met deze trots zijn wij u graag van dienst, zodat ook u aangenaam, tevreden en trots kan genieten van uw auto..!!

Betrokken

U mag van ons verwachten dat we meedenken over adequate oplossingen tegen een acceptabele prijs. Luisteren is ook communiceren. En daar begint volgens ons elk goed adviesgesprek mee. Of het nu in de showroom of werkplaats is. Want alleen door naar u te luisteren (en soms tussen de regels door te luisteren) kunnen wij u goed adviseren.

Bevlogen

Onze bevlogenheid uit zich in twee aspecten: onze passie voor auto’s en onze passie voor mensen. Wij gaan graag het gesprek met u aan om te luisteren naar uw wensen en deze voor u te realiseren.

De visie van Autobedrijf Helmons is om zich te onderscheiden van andere autobedrijven, waarbij wij streven naar een langdurige relatie met u als klant. Wij vinden dat onze service en dienstverlening verder gaat dan uw auto alleen, daarom kunt u ook bij ons terecht voor o.a. autoverzekeringen, mobiliteitsgarantie, schadeherstel, ruit- en aircoservice en autoverhuur oftewel een full service automotive center.

OVER AD AUTOBEDRIJF

AD Autobedrijf is de internationale garageformule waaronder in Nederland circa 130 AD Autobedrijven opereren. Met bijna 5.000 aangesloten AD Autobedrijven spreidt het AD Autobedrijf netwerk zich uit over heel Europa. Net als in de rest van Europa staat het AD Autobedrijf garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Bovendien is het AD Autobedrijf een universele garageformule. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht.

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

  • Betaalbare onderhouds- en reparatieservices
  • Universeel onderhoud voor alle merken
  • Maar liefst 2 jaar internationale garantie
  • Hoogwaardige technische apparatuur
  • Wij werken uitsluitend met originele onderdelen
  • Goed opgeleide en servicegerichte technici
  • Voordelige en snelle hulp bij pech
  • Uitgebreid occasion aanbod
  • BOVAG gecertificeerd

Helmons

Karel Doormanstraat 6-8
4671 AD Dinteloord
0167-524035
0167-522058
info@autohelmons.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats